Search

Spesifiser dine produktsøk

Spesifiser dine produktsøk

Søkemenyen hjelper deg å utelukke eller snarere finne frem til produkter som er mer relevante for deg eller basert på dine personlige produktpreferanser. Den yter visning av produktannonser etter valgte kritterier, produktkoder i by icons® eller interesse. Produktannonsene har funksjoner som gir deg dybdevisning med produktinformasjon, direktelenke til annonsørens hjemmeside om du vil vite mer om merket, lagring av produktet for senere kjøp, og mulighet til å dele produktet med dine venner på sosiale nettverk. Ønsker du å kjøpe produktet online, trykker du ganske enkelt på lenken som tar deg direkte til annonsørens nettbutikk.

KOM BLI EN DEL AV VÅR ORGANISASJON

Vi arbeider innen flere spennende områder, hvor hovedrollen er spredning av informasjon og kunnskap, gjennom engasjerende og kommersielle produkter og tjenester. 
Våre i organisasjonen arbeider selvstendig og i teamarbeid, i digitale og fysiske rom. 

Vil du jobbe på en spennende arbeidsplass med mange jobbmuligheter og varierte oppgaver? Hos oss får du vokse både faglig og personlig, og forme din egen karriere i organisasjonen eller i samarbeid med oss. 

 

Områder som er av særlig interesse for oss: 

  • programmering og sosiale medier
  • PR og markedsføring
  • digital markedsføring og sosiale medier
  • resepsjon og sekretær
  • online kundebehandling
  • ernæring og kosthold
  • yoga og helse

FFS-konsulent
– krever intern utdanning for behandling av digitale produktkataloger, kundebehandling og undervisning online.

by icons coach
– krever intern utdanning og sertifisering for praktisering av våre programmer innen hypnose, meditasjon og samtaleterapi.

 

Last opp din åpne søknad og CV til oss.
Vi kontakter deg når vi har en passende mulighet for deg.

 

Velkommen til arbeid sammen med oss.