My Sketchbook

Vær din egen stylist og lek mens du handler

Utvalget av merker er enormt og det kan gjøre selv den beste usikker i blant. Vi forstår hvordan du som kunde kan oppleve frustrasjon når du skal velge farger og modeller. Derfor tilbyr vi deg My Sketchbook, et verktøy for hjelp til selvhjelp når du skal finne produktene du søker, style eller kombinere. Uttrykk deg selv, være selvstendig og bruk motene slik du selv ønsker.

Dette er et brukervennlig stylingsverktøy, basert på din produktprofil. My Sketchbook gjør mobilen til en pocket stylist, inndelt i kategoriene farge, figur og stilpersonlighet. Tjenesten gir tilgang til fargepaletter som hjelper deg å finne fargene du selv liker. Skisser av ulike klær og modeller som passer din silhuett. Bilder av  type produkter, mønstre og stoffprøver når du ønsker en stil som understreker din personlighet. Alt med råd og veiledning for hvordan du selv finner klær som harmonerer med ditt utseende, din kroppsfasong og dine favorittstiler.

My sketchbook er verktøyet som hjelper deg når du selv skal velge, style eller kombinere alt av klær, sko og accessories. Verktøyet er uavhengig alder, prisgruppe, mote og trend.  

Farge

Alle mennesker kan bruke alle farger. Det er en ren misforståelse å tro at du er bundet til et begrenset utvalg. Det er fargens undertone som røper om du kler fargenyansen eller ei. Verre er det ikke.

En produktkode omfatter i prinsippet tusenvis av muligheter, og du skal aldri føle deg bundet til en begrenset gruppe farger. Selv om de individuelle fargene på huden, håret og øynene blekner med livsløpet, vil du alltid tilhøre den samme produktkoden.

Vær oppmerksom på at om du farger håret i en helt annen farge enn din naturlige, kan det forskyve mot en annen produktkode enn den naturlige. Du behøver ikke å legge bort din eksisterende garderobe av den grunn, men heller kombinere mindre passende nyanser med mer flatterende opp mot ansiktet.

.

Med kategorien Farge får du tilgang til:

 • Basis og kombinasjonsfarger.
 • Dine karakteristiske farger inndelt i fargegrupper.
 • Hvordan benytte dine individuelle fargenyanser.
 • Hvordan holde farger til din individuelle lyshetsgrad.
 • Hvilke som er dine metaller.
 • Funksjoner som hjelper deg å finne fargene i butikk.
 • Råd og veiledning for hvordan du bruker fargene.
 • Produktkode som kan benyttes til valg av klær, sko, tilbehør og valg av make-up.

.

Fargepalett basis:

Disse fargenyansene er tidløse og alltid aktuelle i motebildet. Basisfarger er de mest «kjedeligste» fargene i en garderobe, men også de viktigste. Brukes til hovedplagg som yttertøy, drakter og lignende. Paletten representerer din fargegruppe og harmonerer med dine kombinasjonsfarger.

.

Fargepalett kombinasjon:

Fargenyansene harmonerer med ditt ikon og kan med hell kombineres med din basispalett. Kombinasjonsfarger er gjerne nyanser knyttet opp mot mote og trend i sesong. Disse fargene er ofte sterkere og klarere enn basisfarger. De brukes til alt fra hovedplagg og ned til tilbehør som understreker antrekket.

My Sketchbook gjør mobilen til en pocket stylist. Ved å trykke på ønsket farge, fyller fargeflaten skjermen på mobilen din. Holder du mobilen opp mot et plagg, en veske eller et annet produkt, vil du straks kunne avgjøre om fargenyansen kler deg eller ei. Fargene må slett ikke være identiske, men skal naturlig gli inn i hverandre. Det anbefales å innstille mobilen på normal lys og temperatur.

Figur

Alt handler i hovedsak om kroppens proporsjoner, som er lengder og bredder fra topp til tå. Noen har smal midje, mens andre mer bredde. Noen har korte ben, mens andre har ben som tilsynelatende aldri tar slutt.

Det faktum at klær er sydd til ulike figurtyper handler ikke om størrelse, men derimot graden av kroppens rette og kurvede linjer, som styres av skjellet og konstruksjon. Forutsatt at du ikke opplever ekstrem vektøkning, vekttap eller endring av muskelmasse, vil du alltid være den samme figurtypen. Hemmeligheten er å velge plagg som naturlig følger kroppens linjer, hvor hver figurtype har egne kjøreregler som det gjelder å følge.

.

Med Figur får du tilgang til:

 • Modeller som harmonerer din figurtype.
 • Illustrasjoner som viser hva som kler din figur.
 • Råd og veiledning for hvordan du understreker din silhuett.
 • Tips for hva du bør unngå og hva du bør vektlegge.
 • Funksjoner som hjelper deg å gjenkjenne produktene i butikk.
 • Produktkode som kan benyttes til valg av klær, sko og accessories.

.

Hoved plagg:

Inneholder skisser som illustrerer hvilke modeller som best harmonerer med din figurtype. Hver skisse gir deg konsis beskrivelse og veiledning for hvordan du selv vurderer et produkt og passform.

 

Styleguide:

Funksjonen inneholder lett forklarende illustrasjoner. Råd og veiledning for hvordan korrigere eventuelle problemområder. Tips for triksing og miksing med linjer, fargefelt, detaljer og mer.

Stilpersonlighet

Personlig stil hentyder behovet for å uttrykke egenskaper, personlighet, sinnsstemning, humør og egen kreativitet. En blanding av selvutfoldelse og kravet til samhørighet med andre mennesker og grupper. Når det “personlige språk” blir blandet med mote og trend, tenderer usikkerheten å råde.

Klær er vårt personlige språk til omverden, med våre fargevalg, type design, kombinasjon og måten vi bærer klærne på, røper vi mer om vår personlighet enn noe annet. Tross alle nyanser som finnes i et menneske, kan den enkelte garderobe kvalifiseres innenfor en rekke grunnstiler og ulike sekvenser.

For å skille stilene bedre fra hverandre, benyttes uttrykkene feminin og maskulin. Det feminine står for alt som er flytende, lett og luftig. Det er ikke ensbetydende med at du er mer kvinnelig. På samme måte står det maskuline for alt som er fast, tungt og tett. Som ikke betyr at du er mindre kvinnelig. Alle mennesker har noen feminine og noen maskuline egenskaper, som gjenspeiler den enkeltes personlighet og favorittstil.

Du har sikkert hørt uttrykket «smaken er som baken, den er delt». Vel, mennesket er kompleks. Enkelt forklart kan vi si at mennesket har som utgangspunkt 7 ulike stilretninger i seg selv. Hver stilretning uttrykker karakteristiske egenskaper, som gjenspeiler ulike sider ved vår personlighet.

My Sketchbook er en rettesnor som kan hjelpe til med å holde rene stiluttrykk i antrekk, eller gi puff i retning for oppdagelse av nye og spennende sider ved en selv.

Kreativiteten skal blomstre og mulighetene være mange. Nettopp derfor blir de 7 karakteristiske stilretningene satt i den rekkefølgen du rangerer din interesse – øverst den stilretning du liker best, og nederst den du har vist minst interesse.

.

Med Stilpersonlighet får du tilgang til:

 • Garderobenøkkel for grunnstilens uttrykksform.
 • Egen fargepalett som understreker stilretningen.
 • Bildegalleri med stofftyper og mønstre som passer stilretningen.
 • Bildegalleri med produktbilder av type plagg som illustrerer uttrykksformer i stilretningen.
 • Bildegalleri med produktbilder av type sko og tilbehør som best passer inn i denne garderoben.
 • Råd og veiledning for hvordan du understreker din stilpersonlighet.
 • Funksjoner som hjelper deg å finne type produkt og uttrykksform i butikk.
 • Produktkode som kan benyttes til valg av klær, sko og accessories.

alle kvinner er unike

sketch

KOM BLI EN DEL AV VÅR ORGANISASJON

Vi arbeider innen flere spennende områder, hvor hovedrollen er spredning av informasjon og kunnskap, gjennom engasjerende og kommersielle produkter og tjenester. 
Våre i organisasjonen arbeider selvstendig og i teamarbeid, i digitale og fysiske rom. 

Vil du jobbe på en spennende arbeidsplass med mange jobbmuligheter og varierte oppgaver? Hos oss får du vokse både faglig og personlig, og forme din egen karriere i organisasjonen eller i samarbeid med oss. 

 

Områder som er av særlig interesse for oss: 

 • programmering og sosiale medier
 • PR og markedsføring
 • digital markedsføring og sosiale medier
 • resepsjon og sekretær
 • online kundebehandling
 • ernæring og kosthold
 • yoga og helse

FFS-konsulent
– krever intern utdanning for behandling av digitale produktkataloger, kundebehandling og undervisning online.

by icons coach
– krever intern utdanning og sertifisering for praktisering av våre programmer innen hypnose, meditasjon og samtaleterapi.

 

Last opp din åpne søknad og CV til oss.
Vi kontakter deg når vi har en passende mulighet for deg.

 

Velkommen til arbeid sammen med oss.